Dr. Mark Sloan is a doctor at Community General Hospital, and he is a consultant for the police department. His son Steve Sloan is a detective for the department. He and his father, along with emergency room resident Dr. Jesse Travis and Dr. Amanda Bentley, who is the pathologist at the hospital help to solve some very strange murder cases in Diagnosis Murder.

Transmetimet në kanale:

Sat.1 Gold  

Episodi vijues:

16.4.24
16:15
Diagnosis Murder
e enjte
16:10
Diagnosis Murder
e enjte
17:05
Diagnosis Murder
e premte
16:15
Diagnosis Murder
e premte
17:05
Diagnosis Murder
Sot
13:15
Diagnosis Murder
Sot
14:10
Diagnosis Murder
Sot
15:00
Diagnosis Murder
Sot
15:55
Diagnosis Murder
Sot
16:50
Diagnosis Murder
Sot
17:40
Diagnosis Murder
e hënë
16:15
Diagnosis Murder
e martë
16:15
Diagnosis Murder
e mërkurë
16:15
Diagnosis Murder
e mërkurë
17:10
Diagnosis Murder
25.4.24
16:15
Diagnosis Murder
25.4.24
17:05
Diagnosis Murder
26.4.24
16:15
Diagnosis Murder
26.4.24
17:05
Diagnosis Murder

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.