Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih priča. Autor Mašan Lekić donosi priče o serijskim ubicama na našim prostorima. Zločinci za koje smo mislili da se pojavlju samo u filmovima, sejali su smrt po Srbiji i regionu. U narednih nekoliko epizoda ekipa „Dosijea“ govori o ubicama koje su izvršile jezive zločine na ovim podnebljima i uterivale građanima strah u kosti. Otkriće nam užasne detalje o ubici Trobecu, zatim Niškom Džeku Trboseku, o organizovanim ubilačkim grupama koje su ubijale širom Srbije i o serijskim ubicama koje su stigle i do Makedonije.

Prva epizoda pod nazivom „Trobecova peć“ govori o ubici Metodu Trobecu koji je mamio žene u svoju kuću u gustoj šumi gde ih je ubijao, a potom palio u svojoj peći za pečenje hleba. Trobec je sasvim slučajno otkriven, a policija kada je ušla u njegovu kuću videla je prizor kao iz najgorih horor filmova. U peći, kao i na imanju oko kuće pronađeni su ostaci ljudskih kostiju. Dokazano je da je izvršio šest zločina, međutim sumnja se da ih je bilo mnogo više. Trobec je poslužio kao inspiracija alternativnoj pank grupi iz Zagreba koja se zvala „Trobecove krušne peći“ .

Transmetimet në kanale:

Prva KICK  

Ishte në kanal:

Prva  Prva FILES  Prva LIFE  Prva MAX  RTS SVET  

Episodi vijues:

e shtunë
14:00
Dosije
e shtunë
19:05
Dosije
e shtunë
23:00
Dosije
e diel
12:50
Dosije
e diel
19:10
Dosije
e diel
23:00
Dosije
29.6.24
14:00
Dosije
29.6.24
19:05
Dosije
29.6.24
23:00
Dosije
30.6.24
12:50
Dosije
30.6.24
19:10
Dosije
30.6.24
23:00
Dosije
REKOMANDIMET
 • Gliniarze (2016)

  image
 • The Just: Crime Unit (2016)

  image
  The Just: Crime Unit is set in Wroclaw and follows a team of municipal police officers, each struggling with the burden of their past experiences, which have been...
 • Homicide: Hours to Kill (2017)

  image
  For detectives, the key to solving the toughest homicides lies somewhere within the final 24 hours of the victim’s life. Homicide: Hours to Kill is a true-crime...
 • Psychic Private Eyes (2006)

  image
  If these frauds were genuine psychics how come they were never able to contact the recently deceased 'psychic' Colin Fry.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.