poster

Дестинација: Хрватска

Destinacija: Hrvatska (2019)

Документарец | хрватска

сезона: 1

епизода: 10

Содржина

У рубрици Вијести доносимо информације о важним туристичким темама. Прошли тједан је одржан ИнфоГамер, сајамска манифестација коју посјети готово 100.000 заљубљеника у игре. Лука Модриќ, један од најбољих спортских и туристичких амбасадора Хрватске, представио је аутобиографију. Одржано је представљање загребачког Адвента те је прослављен долазак из Франкфурта за Загреб четрдесетмилијунтог путника Цроатиа Аирлинеса.
Средишња тема десете емисије је важност гастрономије за хрватски туризам. Новинарка Славица Парлов обишла је неколико ресторана у Хрватској те разговарала с власницима и дјелатницима различитог типа угоститељских објеката - од меѓимурских традицијских хижа до коноба и ресторана с Мицхелиновом звјездицом. Испитала је што је потребно да бисмо били препознати као гастрономско средиште Еуропе.
Наставак средишње теме јест рубрика Туристички далекозор. Наиме, новинарка Ана Мухар запутила се у Лондон и Истанбул како би дознала више о стратегији туристичког брендирања Британије и Турске кроз гастрономију.
Горан Милиќ посјетио је Стубичке Топлице и разговарао с туристичким дјелатницима.
Извршна уредница: Лана Павиќ

Водител: Duško Modrinić
Уредник: Monika Bradarić

Слики

Дестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: Хрватска

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Гастарбајтерске приче

    image
    Серија "Гастарбајтерске приче" редитеља Младена Ѓорѓевиќа. У питању је 16 епизода од по 50-так минута које ќе се бавити животом гастарбајтера на релацији Србија -...
  • Градежна зона (2009)

    image
    Најдуже, највише, најшире, најдубље, најкривље, најсјајније, најстарије, најновије – мостови, зграде, бране, цевоводи... све је то граѓевина.
  • Erlebnis Erde (2007)

    image
  • Трговци аутомобилима (2003)

    image
    Придружите се искусном трговцу аутомобилима Микеу Бреwеру и врхунском механичару Едду Цхини док пролазе кроз аутомобилске авантуре. Главни задатак серије Трговци...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.