poster

Др. Бергманн, сеоски лијечник (19): серија

DER LANDARZT 18 (1987)

Драма, Pоманса | Западна Германија, Австрија
Режисер: Hans Werner

сезона: 18

епизода: 3 - серија

Содржина

Др. Јан Бергманн спреман је за први радни дан, али чекаоница зјапи празна. Мјештани су сумњичави према новом, младом лијечнику. Но Гертруд Хиннерксен умирује свог новог шефа и савјетује му стрпљивост. Ипак стижу први пацијенти, Wебер и Кранз, но испоставља се да симулирају тегобе како би искушали новог лијечника. Јан је разочаран. На посједу се појављује магарац. Његов је власник сељак Халлинг који се жали на трбобољу. Јан претпоставља да и он глуми, но кад увиди свој пропуст, Халлинг је веќ отишао. Гертруд позива полицију да их ослободи магарца, али Јан се сукоби с полицајцем Олсеном. Први радни дан протјече му посве друкчије него што је очекивао. Једина је свијетла точка долазак Дорис Јантзен и њезине кќери Марен. Је ли Марен довела мајку само због њезина болног осипа или због шармантног младог лијечника? Телефонски позив Халлингове жене Инес узбуни Јана, који смјеста креќе пацијенту и у задњи час успијева спријечити катастрофу.

Слики

Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)Др. Бергманн, сеоски лијечник (19)

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.