епизода: 26

Содржина

Њега смо заволели као Бали-бега, њу као Неџлу. Ускоро у новој турској хит серији глумца Бурака Озчивита гледамо у улози Камрана, згодног младиќа који осваја срце прелепе Фериде (Фахрије Евџен). Њих двоје повешќе нас у романсу, на неодољиво и разоружавајуќе путовање љубави.

Серија је екранизација још једног ремек-дела Решата Нурија Гунтекина, аутора нама добро познатих драма, које смо као тв серије гледалил на Првој „Кад лишќе пада“, „Плач виолине“. Радња нове серије „Дневник љубави“ одиграва се почетком 20. века, у време стварања турске републике.

Главна јунакиња приче је Фериде, ќерка официра, која је као девојчица остала сироче. Учила је престижне школе, а распусте и празнике проводила је код једне од сестара своје покојне мајке. Поред тога што је била прелепа, Фериде је била живо и немирно дете које место не држи, па је на себе скретала пажњу и несташлуцима. Током једног празника, код тетке упознаје шармантног роѓака Камрана, и заљубљује се. Ни Камран не остаје равнодушан на Феридине чари.

Њихова жеља да крунишу своју љубав неќе се остварити. Неочекивани догаѓај изимениќе ток њихове судбине одводеќи Фериде у други град. У новој средини, Ферид почиње да ради као учитељица у покушају да стане на своје ноге и отвори ново животно поглавље. Али, Камрана неќе заборавити!

Слики

Dnevnik  jedne ljubaviDnevnik  jedne ljubaviDnevnik  jedne ljubaviDnevnik  jedne ljubavi

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.