Оценка на корисникот: 7/10

епизода: 1 - документарна серија

Содржина

Прича о најпознатијој и најконтроверзнијој америчкој обитељи. Од окрутних бостонских улица с почетка 20. стољеќа, преко вашингтонских одаја моќи, Wалл Стреета и Холлywоода, серија приповиједа о великим тријумфима, али и људским слабостима, погрешкама и трагедијама.
Свака једносатна епизода о Кеннедyјима засебна је и самостална те доноси сувремени поглед на богату повијест те обитељи. У неким епизодама нагласак је на повијесним догаѓајима, а у некима на психолошким аспектима. Контроверзе нису уљепшане, али нема ни јефтиног сензационализма. Видјет ќемо и дирљиве тренутке који нам не причају причу само о Кеннедyјима него и о Америци која им је повјерила статус 'прве обитељи' готово цијело једно стољеќе.
У чак десет сати досад невиѓеног материјала о Кеннедyјима говоре многи, од Лаwренцеа О'Доннелла, преко пријатеља ЈФК-а, до Рона Галелле, најпознатијег америчког папаразза.
Наслови епизода: Обитељско проклетство, Браќа: Јацк, Боббy и Тед, Јацк и Јацкие, Заташкавања у Бијелој куќи, Изглед Кеннедyја, Богатство Кеннедyја, Обитељске тајне, Озлоглашени случајеви, ЈФК млаѓи те Наслијеѓе/Нови нараштај.
Бизарне несреќе, преране смрти... Како је толико несреќа снашло ту обитељ? Је ли ријеч о проклетству? Или је можда рискирање којим су постали милијардери и предсједници уједно изложило обитељ опасности?
Извршни продуценти: Стевен Мицхаелс, Јонатхан Коцх, Рyанн Лауцкнер, Ребеках Фрy, Пхилип Круенер
Продукција: Асyлум Ентертаинмент за РеелзЦханнел Нетwорк
Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

Кеннедyји повјерљиво: ПроклетствоКеннедyји повјерљиво: ПроклетствоКеннедyји повјерљиво: ПроклетствоКеннедyји повјерљиво: ПроклетствоКеннедyји повјерљиво: ПроклетствоКеннедyји повјерљиво: ПроклетствоКеннедyји повјерљиво: ПроклетствоКеннедyји повјерљиво: Проклетство

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Светот на природата (1983)

    image
    Награѓена серија која слави многа чуда природе са драматчним причама дивљег света широм земље. Позната документарна серија која је почела с приказивањем далеке...
  • Света земаљска чуда (2019)

    image
    Откријте што људи раде из вјерских побуда у некима од најсветијих мјеста на свијету. Посјетит ќемо нека изнимна светишта која су изградили припадници различитих...
  • Пројекат: Немогуќе (2017)

    image
    Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
  • Мит или наука (1960)

    image
    Ово је низ документараца који ќе вам поближе описати неке знанствене тврдње.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.