сезона: 1

епизода: 11 - играна серија

Содржина

Вицториано Сантос, власник ранча ‘Лас Дианас’ и узгајивач чистокрвних коња је цијелог живота напорно радио како би данас био власник велике твртке коај се бави производњом млијечних производа. Као сиромашни младиќ се заљубио у Инéс Хуерту. Инéс је од почетка оно што га покреќе, његова подршка и његов безусловни пратилац... Меѓутим, раздвојила их је злоба Лорета Гузмáна јер је он силовао Инéс која је, трудна и понижена, била приморана да оде.

Вицториано не зна да је Инéс силована и мислеќи да је једна незахвалница, пристаје узети у заштиту Диану, супругу Вицентеа Мендозе, његовог пријатеља и власника ‘Лас Дианас’, након његове трагичне смрти. Лорета сматрају кривим за Вицентеово убиство, али осумјичен је и Вицториано.

Лорето завршава у затвору, а Вицториано се жени Дианом. Недуго након тога, Инéс се враќа носеќи Емилиана; смртно болесна Диана је прима у своју куќу и препушта јој бригу о своје три кќери: Диани, Цасандри и Цонстанзи. Инéс се о њима брине као права мајка. Инéс и Вицториано се и даље воле, али превисе је тајни и неспоразума измеѓу њих, тако да Инéс пристаје остати у куќи само као домаќица.

Диана, Цасандра, и Цонстанза, су одрасле окружене љубављу и прерасле су у праве амазонке. Диана, Вицторианов понос, је сада окосница управе Санлацта, фирме за производњу млијечних производа. Диана је више пута долазила у сукоб с Дéборах Пиñеиро, новом и младом женом његовог оца, јер је увјерена да је Дéборах обична спонзоруша коју занима само новац. Дéборах жели заузети Дианино мјесто и уклонити Инéс с ранча јер је примијетила Вицторианов однос према "служавки”.

Диана је вјерена с Елíасом Вилларроелом, али је свјесна да га не воли. Праву љубав препознаје у Алејандру Сан Ромáну, мушкарцу који је напустио своју жену, Лисете, мада имају двије кќеру о којима се Алејандро брине с љубављу и пажњом.

Диана и Алејандро ќе морати бранити своју љубав и константно савладавати препреке које им поставља Вицториано, нарочито након што се појави Лисете која ќе их покушати раставити.

Повратак Бернарде и њеног сина Едуарда који ќе покушати дочепати се “Лас Дианас” И осветити Вицентеову смрт ќе такоѓер бити један од великих изазова с којима ќе се породица Сантос срести. Бернарда је увијек кривила Вицториана за смрт свог сина, којег је и сама доводила до очаја константним захтјевима и расипништвом.

Занемарујуќи све ово, Цасандра се заљубљује у Едуарда, највеќег непријатеља њеног оца, и њих двоје се боре да докажу да се заиста воле, упркос Вицториановом и Бернардином противљењу.

Сукоби се заоштравају кад се најмлаѓа Вицторицанова кќи, Цонстанза, изненада уда за Роббyја. То ќе је скупо коштати, јер ќе је муж сексуално злостављати, али Емилиано ќе је штитити од свих проблема и показати јој да је права љубав заснована на њежности и пружању подршке.

С друге стране, Инéс и Вицториано ќе морати открити своје тајне и признати да ни вријеме ни удаљеност нису успјели уништити њихову љубав, и да се и даље могу борити да буду сретни.

Слики

АмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонкеАмазонке

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вучја крв (2012)

    image
    Вукорепи су дијелом људска, а дијелом вучја врста позната по изнимној брзини и наглашеним осјетилима. Одувијек живе меѓу људима, а након што уѓу у одреѓену...
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.