poster

Тринаести

XIII: The Series (2011)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Тринаести и Сам слиједе траг који им је дао Схеридан те долазе у Греен Фаллс, градиќ у којем је Тринаести можда одрастао.
Кад Тринаести почне постављати питања о себи и својем оцу, који је био мјесни новинар, узбурка старе тајне те побуди насиље. На крају Тринаести сазна своје дјечачко име, али такоѓер осјеќа потребу разријешити убојство својег оца којег се не сјеќа. Тијеком истраге разоткрије корпоративну завјеру којом је заташкана смрт стотина запосленика.
Тринаести такоѓер сазна да је прошао ЦИА-ину обуку кад је студирао. Што више одговора налази, то његова прошлост дјелује тајанственије.

Слики

Trinaesti 01Trinaesti 02Trinaesti 03Trinaesti 04Trinaesti 05Trinaesti 06Trinaesti 07Trinaesti 08

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Reyka (2021)

    image
    In 1994 South Africa, a multiracial couple's daughter is kidnapped. She escapes, and as an adult she becomes a detective. Continuing to deal with her past trauma,...
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.