сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Познатиот сценарист сер Том Стопард и режисерката Сузан Вајт ја донесуваат неверојатната приказна за љубовта и предавството, напишана од Форд Медокс Форд, во оваа маркантна продукција, во која играат Ребека Хол и Бенедикт Кумбербач. Кога удобноста на Англија од времето на кралот Едвард се претвора во хаос и уништување, англискиот аристократ Кристофер Титјенс се жени со Силвија, убава но сурова дама од високите кругови, која е трудна со дете што можеби е негово, но можеби и не. Кристофер е решен да ѝ остане верен на својата сопруга и покрај нејзините неверства, но неговиот живот се преобразува на денот кога ја среќава бестрашната млада феминистка Валентин Вануп. Селејќи се од блескавиот но плиток свет на високата аристократија во Лондон во рововите на француските боишта, филмот „Крај на парадата“ ни прикажува приказна за една од клучните ери на минатиот век, време кога старата сигурност се уништува, а животите засекогаш се менуваат.

Слики

Крај на парадатаКрај на парадатаКрај на парадатаКрај на парадатаКрај на парадатаКрај на парадатаКрај на парадата

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.