poster

Цхристопхер Цолумбус

Christopher Columbus (1985)

Драма, Историски | Италија, САД, Франција, Западна Германија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 6

Содржина

Краљ и краљица примају Колумба који се брани. Вјерују да је он добар човјек, а не окрутни гонич робова, као што неки тврде. Шаљу га натраг на Хиспаниолу, овога пута с другим свеќеником. Но сукоби су се измеѓу Индијанаца и Шпањолаца продубили и бијесне ратови. У немогуќности да доѓе до рјешења, Колумбо, нажалост, Гуацанаба и остале заробљене Индијанце шаље у Шпањолску као робове. Адмирал Колумбо наставља истраживати обалу Јужне Америке, остављајуќи брата Бартоломеја. По повратку у Исабеллу, обојицу ухиќује Бобадилла (Wиллиам Бергер), краљевски повјереник којем је нареѓено да ухвати оне који су криви за провоѓење присилног рада и окрутних казни над Шпањолцима и воѓење неправедног рата против Индијанаца.

Слики

Christopher Columbo 01Christopher Columbo 02Christopher Columbo 03Christopher Columbo 04

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Кенедиеви (2011)

    image
    Као амерички велепосланик у Великој Британији Јосепх П. Кеннедy старији настоји спријечити улазак САД-а у Други свјетски рат и отворено подупире Мüнцхенски...
  • Истраге ваздухопловних несреќа (2003)

    image
    Авионске несреќе приказује ову и друге приче о невероватним опстанцима и срцепарајуќим катастрофама неких од најтрагичнијих инцидената у историји авијације.
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.