сезона: 1

епизода: 4 - Bo Me Once

Содржина

Кате преузима медијацију измеѓу Боа, водитеља популарне кулинарске емисије, и директора твртке која покушава масовно произвести Боов уникатни умак за роштиљ. Након седамнаест покушаја да реплицирају умак, двије се стране нису успјеле споразумјети око рецепта. Али онда се умијешала Кате.
Случај креќе изненаѓујуќим смјером након што Кате открије да Бо и његова продуцентица Бетх нису они за које се издају. Испоставља се да је стручњакиња за роштиљ и рецепте заправо Бетх, а нажалост, појављује се и њезин агресивни отац који жели дио њезине зараде. Кате се нашла усред опасног обитељског спора, а њезино посредништво - и живот који се Бетх силно трудила изградити - у опасности су да нетрагом нестану.
Док Кате поучава Бетх како да се супротстави оцу, Лаурен и Јустин су присиљени војевати сваки своју битку. Док се Лаурен мучи како би се доказала бившем Теддyјевом клијенту женомрсцу, а Јустин одвагује би ли се оглушио на шефове жеље у вези с новим случајем или не, постаје јасно да Бетх није једина која учи када треба ударити шаком о стол.

Извршни продуцент: Мицхаел Сардо

Слики

Праведно и према законуPravedno pravo 01Pravedno pravo 02

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Емма (2009)

    image
    Љубавна прича о младој жени која се тако здушно бави љубавним животом својих ближњих да не види што јој боде очи. 21-годишња Емма Wоодхоусе нема разлога за бригу:...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.