сезона: 1

епизода: 1 - Pilot - Part 1

Содржина

Посредници Кате Реед ово је први дан да се вратила на посао у Реед & Реед након смрти свог вољеног оца, оснивача тог одвјетничког уреда. Али на Катеину жалост, мало је времена за туговање: како Теддyја Рееда више нема, Реед & Рееду гори под петама и Катеина вјештина у разрјешавању сукоба потребнија је него икада.

Прво је "зла" маќеха (и партнерица) Лаурен ангажира да ријеши спор измеѓу Цхарлеса и Доугласа Пеасеа, оца и сина за кормилом Пеасе Инц.-а, једног од највеќих клијената Реед & Рееда. Доугова недавна вожња у пијаном стању угрожава реализацију уговора на којем је Реед & Реед радио мјесецима, а Кате мора истражити прометну несреќу, смислити како да Цхарлие и Доуг превладају размирице и побринути се да сватко од судионика поступи поштено − свидјело се то њима или не.
Кате су у меѓувремену такоѓер позвали да посредује у спору због пропале просидбе, вриједном десет милијуна долара, а има смо један дан да среди тај случај.
Кате има пуне руке посла, али уз помоќ вјерног тајника Леонарда, оданог брата Спенцера и не посве бившег мужа Јустина − који је успут још и помоќник окружног тужиоца − спремна је подузети што год је потребно да спаси ствар.

Слики

Праведно и према законуPravedno pravo 01Pravedno pravo 02

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Емма (2009)

    image
    Љубавна прича о младој жени која се тако здушно бави љубавним животом својих ближњих да не види што јој боде очи. 21-годишња Емма Wоодхоусе нема разлога за бригу:...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.