сезона: 1

епизода: 54

Содржина

Тончи је хицем из пиштоља ранио Леилу у ногу. Престрављен је што је угледао пред собом сина Јакова за којег је мислио да је мртав. Јаков се брзо снаѓе и говори оцу да морају звати хитну. Леила одбије иќи у болницу, јер не жели изложити Јакова опасности да открију његов идентитет и пошаљу га натраг у затвор. Јаков схваќа да ќе морати сам извршити операцију ваѓења метка из Леилине ноге. Тончи му асистира и операција бива успјешно обављена. Тада се отац и син по први пут загрле. Тончи жели знати зашто му Јаков није јавио да је жив и пустио цијелу обитељ да вјерује како је мртав. Јаков му све исприча: о Крисовом убојству, о животу на пустом отоку...Тончи је шокиран свиме што је његов син прошао. Јаков открива да је сазнао тко још стоји иза цијеле приче. То је Динко. Тончи није пуно изненаѓен том сазнањем.Вуксан жели за своју новопронаѓену кќер Лару приредити раскошно вјенчање. Тончи открива Јакову како има сина. Он је испрва шокиран и не вјерује да је дијете његово, али Тончи га успије увјерити да је Злаја његов син. У Јакову се преокрене читав свијет. Он оставља уплакану Леилу која га преклиње да не оде и похита пронаќи Лару. У крчми сазнаје да је управо у току Ларина свадба. Шокиран Јаков трчи према Хотелу Лав у нади да ќе успјети зауставити вјенчање.

Слики

ЛАРИН ИЗБОРЛАРИН ИЗБОРLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04ЛАРИН ИЗБОРLarin izbor 05

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Глас срца (2014)

    image
    Млада учитељица Елизабетх Тхатцхер (Ерин Кракоw), навикла на живот у високом друштву, одлази радити у Цоал (Хопе) Валлеy, градиќ у западној Канади, у којем веќина...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.