сезона: 1

епизода: 4 - Homecoming

Содржина

Сигуран како је и његов одвјетник Ллоyд Цуннингхам умијешан у завјеру против њега, Паул је искрено забринут да би могао бити ухваќен. Осим тога, откад је Лилy запослена и ради двије смјене, окупиран је и куќним обвезама. Не слути да би његова замолба Ханни да помогне Брадyју написати есеј за школу, могла угрозити сигурност њихове обитељи. У меѓувремену, након што Хенрy доспије у невољу због Јакеова узнемиравања, Паул му одлучи дати мало слободе и одговорности купњом аутомобила.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Zorro: The Chronicles (2015)

    image
    Серија представља тинејџера Дон Дијега, који се суочава са највеќим животним изазовом бореќи се за правду против бројних безобзирних тирана! Тако се раѓа...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.