poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 25 - серија за дјецу

Содржина

Јасон одбије понуду да постане воѓа Насеља јер је његова оданост Лееју на првом мјесту. Затим се отисне на Пуми с Флис, Леејем и Огеејем. Путују преко аркодијскога отока и поведу Воса који ќе им осигурати гориво те припремити жене и дјецу за сеобу у Насеље. Вос на Аркодијском отоку покуша преварити клинце, али они га надмудре уз помоќ видео-функције на Леејеву мобителу. Јавно га раскринкају као издајника властитога народа. Клинци затим наставе пут према порталу. Присиљени су јурити кроз олују звану руда која штити Оток Устрајних. Успију се непримјетно приближити отоку, но Кхелиоз их ипак проматра с Олујнога јахача.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
  • Чувај се Бетмена (2013)

    image
    Беwаре тхе Батман је америчка компјутерски анимирана телевизијска серија која се темељи на суперјунаку ДЦ Цомицса, Батману. Батман се бори против злочина у Готхам...
  • Аутоцеста изванземаљаца (2019)

    image
    Низ недавних опажања УФО-а Цхуцка Зукоwског и његов тим одводи у Миссоури, гдје се у Пиедмонту 1973. године догодио инцидент са свјетлима. Је ли се повијест понавља?
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.