poster

11.22.63

11.22.63 (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 9

Содржина

“22. студенога 1963. три су пуцња одјекнула Далласом, предсједник Кеннедy је убијен и свијет се промијенио. Што би се догодило да се то може промијенити?” Крените на пут и сазнајте у новој епској серији 22. студенога 1963. у продукцији студија Ј. Ј. Абрамса “Бад Робот Продуцтионс” (Осумњичени, Фринге, Изгубљени), прослављеног аутора Степхена Кинга, извршне продуцентице Бридгет Царпентер (Тхе Ред Роад, Родитељи, Фридаy Нигхт Лигхтс) и телевизијске куќе Wарнер Брос. Прве двије епизоде режира добитник награде Осцар Кевин Мацдоналд (Посљедњи шкотски краљ, У вртлогу игре).
Серија се темељи на Кингову роману, а окупила је невјеројатну екипу глумаца који утјеловљују дубоко комплексне ликове и удара гледатеље непредвидљивом мрачном страном америчког сна. Јамес Францо наступа као Јаке Еппинг, средњошколски професор који је управо изгубио супругу и који жели направити нешто важно по чему ќе се истакнути. Охрабрен пријатељевом потпором (Цхрис Цоопер), Јаке се враќа у прошлост како би спријечио атентат на предсједника Јохна Ф. Кеннедyја. Прича враќа гледатеље у свијет шездесетих година прошлог стољеќа у Тексасу гдје истражује многобројне тајне које се испреплеќу око наводног убојице Лееја Харвеyја Осwалда. Али Јакеову мисију угрожава не само Осwалд него и Садие, прекрасна библиотекарка која се у њега заљуби, али угрожава га и сама прошлост која се не жели промијенити. Ако се прошлост не промијенити, узвратит ќе протуударцем. Ова ќе вас серија због своје напетости држати на рубу сједала и одвести у епски ковитлац тајни и емотивног узбуѓења какво још нисте доживјели.

Слики

11.22.6311.22.6311.22.6311.22.6311.22.6311.22.6311.22.63

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Изгубени (2004)

    image
    Од 324 патници на летот 815 само седумдесет преживуваат по падот на авионот. Распоредени се на три локации на таинствен остров во Јужниот Пацифик. Ние одблиску ќе...
  • Бележница професора Мишковиќа (2021)

    image
    Регионални детективски трилер залијепит ќе гледатеље пред екране загонетним заплетом, несвакидашњим ликовима, натприродним елементима и неочекиваним обратима.
  • Млади мутанти нинџа корњаче (2012)

    image
    У америчкој иначици серијала гласове Ниња корњачама дали су Сеан Астин (познат по својим улогама хобита Сама у трилогији 'Господар прстенова' те Спиелберговом хит...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.