Португал, 18. стољеќе. Паула је присиљена постати часна сестра, будуќи да је сиромашној дјевојци попут ње то једина прилика за бољи живот. Живот у самостану није јој нимало привлачан, поготово што је због свог статуса осуѓена на најгоре послове, док се према часним сестрама из богатијих обитељи поступа потпуно друкчије. Но Паула брзо схваќа да помоќу љепоте и женске лукавости може побољшати своју ситуацију. Када краљ Јоãо В. први пут угледа Паулу одмах се заљуби у њу, чиме започиње веза која ќе трајати цијели живот и из које ќе Паула добити ванбрачно дијете. Краљица, која је навикнута на повремене краљеве невјере, схваќа да је овај пут ситуација друкчија те да Паула представља истинску пријетњу те се она и њезин син морају елиминирати. Ниједно копиле неќе сјести на пријестоље! Краљица се удружује с незадовољним племиќима који веќ кују завјеру против краља, а води их краљев брат који га жели замијенити. Хоќе ли љубав премостити све препреке и може ли њихов син преживјети краљичин љубоморни бијес?

Беше на каналите:

Epic Drama  

Препораки
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.