Четверодијелна документарна серија о далматинским варошима представљених из перспективе живописних легенди, њихових сјеќања на дјетињство и живот у граду у којем су одрасли. Враќамо се у вријеме прије Другог свјетског рата и након њега кад су далматинске вароши биле биједни, сиромашни, помало застрашујуќи, прилично опаки и сулудо духовити дијелови града. Испадали су одатле прави фелинијевски ликови, ориѓинали, али и генијалци, лузери и животни побједници, сви они сабијени у тијесним калама, куќама и заједничким одрастањима.

Беше на каналите:

HTV1  HTV4  HTV3  

Препораки
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Свадба из мог краја (2019)

    image
    Свадбени обичаји у нашој земљи разликују се и више него што то можемо да замислимо. Нови ТВ серијал приближиќе нам како се данас обављају свадбене церемоније и...
  • Необјашњиво са Вилијамом Шатнером (2019)

    image
    Знанственици су укључени у бескрајну потрагу за разумијевањем големог свемира у којем живи наш планет. Постоје ли галаксије сличне нашој? Могу ли бити способне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.