Британија је у великим проблемима. Мртви се враќају у живот и нападају живе. Људи које они убију поново устану те и они почињу убијати и тако се то шири попут ватрене стихије. Зачудо, постоји неколицина људи у Британији које то не брине зато што су они преостали натјецатељи Биг Бротхера. Зачахурени у сигурности Биг Бротхер куќе, блажено су несвјесни ужасних догаѓају који се одвијају изван ње, све до вечери избацивања када настаје пакао.
Келлy, (Јаиме Wинстоне) запосленица у продукцији Биг Бротхера, наѓе се у немогуќој позицији покушавајуќи се обранити од ходајуќих мртваца заједно с преосталим натјецатељима, Давином, водитељицом Биг Бротхера, својим шефом Патрицком (Андy Нyман) и дечком Риqом (Риз Ахмед).
У надолазеќим данима, у окрутном одразу схоwа у којему су мислили да ќе судјеловати, натјецатељи, један по један, постају жртве гладне свјетине која их чека вани. Преживљавање захтијева тимски рад, што је комплицирано када сте дио групе људи коју су продуценти изабрали како би једни другима ишли на живце.

Беше на каналите:

AXN  Cinemax 2  Cinemax  

Препораки
  • Курсаџије (2006)

    image
    Серија смјештена у учионици, гдје ученици долазе из сваке републике бивше Југославије и исмијавају једни друге.
  • Yeşil Deniz (2014)

    image
    there is something about love and friendship.
  • Вистини и лаги (2017)

    image
    Потрага за истином и искреношќу, и живот у лажима главне су теме серије "Истине и лажи" која ќе обележити јесењу сезону на Првој телевизији. Најновији пројекат...
  • Стажисти (2001)

    image
    У нестварном свету болнице "Сацред Хеарт", стажиста Џеј Ди Дориан учи тајне медицине, пријатељства и живота. Серија прати нервозног и помало несигурног стажисту...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.