Џејмс Хериот го следи својот сон да стане ветеринар во Јоркшир Дејлс. Открива дека голем дел од третирањето на животните е третирањето на нивните сопственици, а фармерите се тешки луѓе.

Се прикажува на каналите:

SLO1  Epic Drama  

Беше на каналите:

HTV1  

Следна епизода:

денес
13:35
Сите големи и мали суштества 1, Еп. 1, Мора да се сонува ®
Утре
13:35
Сите големи и мали суштества 1, Еп. 2, Уште еден Фарнон? ®
сабота
06:10
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 5, Последниот кој заминува
сабота
19:30
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 5, Последниот кој заминува
недела
11:35
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 5, Последниот кој заминува
понеделник
13:35
Сите големи и мали суштества 1, Еп. 3, Анданте ®
4.4.23
13:35
Сите големи и мали суштества 1, Еп. 4, Случајот Трики ®
4.4.23
21:50
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 6, Домашни вистини
5.4.23
01:05
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 6, Домашни вистини
5.4.23
09:50
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 6, Домашни вистини
5.4.23
13:35
Сите големи и мали суштества 1, Еп. 5, Сè е дозволено ®
6.4.23
13:35
Сите големи и мали суштества 1, Еп. 6, Лек за сите болки ®
7.4.23
08:00
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 1, Таму каде што е срцето
7.4.23
08:45
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 2, Постојано напредуваме
7.4.23
09:35
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 3, Можеме само да се надеваме
7.4.23
10:20
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 4, За многу години
7.4.23
11:05
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 5, Последниот кој заминува
7.4.23
11:55
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 6, Домашни вистини
7.4.23
12:40
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 7, Совршениот Божик
7.4.23
13:35
Сите големи и мали суштества 1, Еп. 7, Ноќта пред Божиќ ®
8.4.23
03:10
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 4, За многу години
8.4.23
05:55
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 6, Домашни вистини
9.4.23
14:30
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 1, Таму каде што е срцето
9.4.23
15:20
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 2, Постојано напредуваме
9.4.23
16:05
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 3, Можеме само да се надеваме
9.4.23
16:55
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 4, За многу години
9.4.23
17:45
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 5, Последниот кој заминува
9.4.23
18:30
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 6, Домашни вистини
9.4.23
19:20
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 7, Совршениот Божик
10.4.23
04:10
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 3, Можеме само да се надеваме
10.4.23
05:00
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 4, За многу години
10.4.23
13:35
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 1, Таму каде што е срцето ®
11.4.23
21:50
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 7, Совршениот Божик
12.4.23
01:15
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 7, Совршениот Божик
12.4.23
09:20
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 7, Совршениот Божик
15.4.23
05:30
Сите големи и мали суштества 2, Еп. 7, Совршениот Божик
16.4.23
14:35
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 1, Втора среќа
16.4.23
15:20
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 2, Крај на медениот месец
16.4.23
16:10
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 3, Преживувајќи го Сигфрид
16.4.23
16:55
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 4, Каква катастрофа!
16.4.23
17:45
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 5, Едвард
16.4.23
18:30
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 6, За кого ѕвони ѕвоното
16.4.23
19:25
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 7, Среќен п***** Божик
17.4.23
04:45
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 3, Преживувајќи го Сигфрид
18.4.23
22:00
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 1, Втора среќа
19.4.23
01:15
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 1, Втора среќа
19.4.23
09:35
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 1, Втора среќа
22.4.23
06:00
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 1, Втора среќа
22.4.23
19:25
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 1, Втора среќа
23.4.23
10:45
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 1, Втора среќа
25.4.23
21:55
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 2, Крај на медениот месец
26.4.23
01:10
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 2, Крај на медениот месец
26.4.23
09:30
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 2, Крај на медениот месец
29.4.23
06:05
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 2, Крај на медениот месец
29.4.23
19:25
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 2, Крај на медениот месец
30.4.23
10:50
Сите големи и мали суштества 3, Еп. 2, Крај на медениот месец
ПРЕПОРАКИ
 • Лекар по поруџбини (2009)

  image
  УСА-ина најновија оригинална серија, „Доктор на наруџбу“, бави се младим доктором Ханком Лаwсоном (Марк Феуерстеин – „Што жене воле“, „Баш као она“, „Добро јутро,...
 • Викенд са ќалетом (2021)

  image
  Од творца филмова „Кад порастем биќу Кенгур“, „Седам и по“, “Чекај ме ја сигурно неќу доќи”, “Смрт човека на Балкану”, “Смрдљива бајка” - Мирослава Момчиловиќа на...
 • Пси лају, ветар носи (2017)

  image
  Телевизијска серија "Пси лају, ветар носи", према сценарију Радоша Бајиќа, а у режији Јелене Бајиќ-Јочиќ, реализована је у продукцији Радио-телевизије Србије и...
 • Утре за денес (2010)

  image
  Утре за денес е македонска комична серија во која се работи за семејството Броз, македонско семејство од средната класа кое се обидува да ги преживее...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.