Аутор познатог серијала "Досије" Машан Лекиќ, доноси нам још један новитет из документарног приказа највеќих злочина и криминалних активности са ових простора. За разлику од Досијеа, нова емисија ќе имати динамичнију форму и пратиќе најактуелније догаѓаје из црне хронике, а екипа емисије, на челу са Лекиќем, даноноќно ќе пратити службе које се боре против криминала и спасавају животе - од хитне помоќе до специјалних јединица.
Ово је драматичан приказ рада надлежних служби и њихових напора да спрече, помогну и реше многобројне случајеве који су нажалост, постали свакодневица. О новој емисији аутор Машан каже: „Уз документарну емисију „Досије која траје веќ девет година, а чију ќемо нову сезону такоѓе ускоро гледати, одлучили смо да покренемо још једну емисију која ќе се бавити најакутелнијим догаѓајима који су се догодили током недеље. Уз реконструкцију, анализе и изјаве сведока случајева које потресају Србију и регион, веома интересантан део емисије биќе праќење рада интервентих и специјалних јединица, жандармерије али и других служби које се такоѓе баве спасавањем људских живота као што су Горска служба, хитна помоќ и ватрогасна служба. Посебан акценат ставиќемо на случаве који још нису решени али и приче о несталим људима. Покушаќемо, уз помоќ гледалаца, да их пронаѓемо или уѓемо у траг.
О томе колико напора изискује реализација оваквог формата, аутор објашњава: „У односу на Досије, која је играно-документарна форма, овде је цела екипа у константном покрету и 24 сата будна како би гледаоцима што верније приказала поступак решавања одреѓених случајева у току недеље. Наше екипе су подељене и нон-стоп дежурају у целој Србији. Због свега тога, ова емисија је захтевнија у реализацији, мора много брже да се ради и делује на терену.

Се прикажува на каналите:

Prva  Prva MAX  

Следна епизода:

четврток
22:58
На месту злочина са Машаном
Утре
00:15
На месту злочина са Машаном Лекиќем
недела
20:30
На месту злочина са Машаном Лекиќем
понеделник
01:58
На месту злочина са Машаном
понеделник
21:50
На месту злочина са Машаном
2.5.24
22:55
На месту злочина са Машаном
5.5.24
00:15
На месту злочина са Машаном Лекиќем
5.5.24
20:30
На месту злочина са Машаном Лекиќем
12.5.24
00:15
На месту злочина са Машаном Лекиќем
12.5.24
20:30
На месту злочина са Машаном Лекиќем
Препораки
  • Кронике злочина (1996)

    image
    'Кронике злочина' (Форенсиц Филес) је амерички документарац приказан у облику серије која открива како се злочини, мистериозне несреќе или епидемије болести...
  • Ловац на убице (2011)

    image
    Joe Kenda was an extremely successful Homicide Detective for the Colorado Springs, CO Police Dept. He explores his old cases through reenactment and gives...
  • Fear City: New York vs the Mafia (2020)

    image
    Five Mafia families ruled New York with a bloody fist in the 1970s and '80s, until a group of federal agents tried the unthinkable: taking them down.
  • Закаснела правда (2017)

    image
    Емисија "Неријешени случајеви" прати детективе и чланове обитељи који су захваљујуќи преданости поновно отворили случајеве који су годинама стајали у ладицама и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.