рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 8.7/10
(68 гласови)

Ова теленовела на мале екране доноси прекрасну Сару Малдонадо у безвременској причи о судбини. 'Олуја у рају' је снимана на егзотичним и атрактивним локацијама у Qуинтани Роо у којој се налазе рушевине цивилизације Маyа.
Више од пет стољеќа црни бисер је лежао на дну мора, а када га је Елисео дотакнуо ослободио је Ахзацово проклетство. Одједном Елисео је осјетио велику похлепу која је узроковала и смрт његовог партнера Хернана. Иза себе Хернан је оставио жену Аналy те тек роѓену кќеркицу Аyмар у великом сиромаштву. Елисео се након тога враќа у Верацруз, но схвати како се проклетство црног бисера одразило и на његову обитељ. Наиме његова жена Мариа Тереса је напустила њега и своја три сина, Давида, Ницоласа и Леонарда. Када је поновно стао на своје ноге Елисео се опоравио те постао богат човјек и власник хацијенде 'Рај'. Но тајну свог богаќења Елисео још никоме није открио. Након 20 година Елисео своје синове одгаја у строгом наsору. Најстарији син Давид га разочара, јер не жели радити на хацијенди, док је најмлаѓи Леонардо превише осјеќајан и меланколичан. Стога све наде Елисео полаже у средњег сина Ницоласа, одличног одвјетника који је прави воѓа. Док Аyмар и Ницолас уживају у својој дубокој и невиној љубави ново искушење им представља заносна и опака Маура Дуран којој је у циљу дочепати се Ницоласовог богатства.
Аyмар Лазцано Маyу (Сара Малдонадо)
Кќи Хернана Лазцана и Аналy Маyу. Аyмар је привлачна млада жена с предивним зеленим очима. Потпуно природна и шармантна Аyмар је поносна на своје подријетло. Аyмар се заљуби у Ницоласа те је одлучна борити се за његову љубав.
Глумица Сара Малдонадо је роѓена у Верацрузу те има два старија брата и сестру Фабиолу. Студирала је глуму у Телевисином центру за глуму. Тијеком боравка у Канади Сара је студирала енглески језик. Лијепа глумица судјеловала је на мексичком избору љепоте који су организирали медији те тамо освојила прво мјесто. У новије вријеме ова је прелијепа глумица одиграла насловну улогу у серији 'Аурора', а ове године глумила је у великом хиту овог жанра 'Краљица југа'.
Ницолас Браво (Ерицк Елíас)
Ницолас је одговоран младиќ који се брине за хацијенду те наставак очевог посла. Ницолас је одвјетник. Аyмар ќе на први поглед освојити његово срце, но сјеме сумње у Ницоласово срце унијет ќе сплеткарошица Маура.
Елисео Браво (Алејандро Томасси)
Згодан, интелигентан и арогантан. Његова похлепа за моќи и богатством натјерат ќе га да изда најбољег пријатеља Хернана. Но проклетство црног бисера ипак ќе натјерати овог лика да плати своје дугове.
Давид Браво (Јосé Луис Ресéндез)
Најстарији Елисеов син. Давид је снажан, каризматичан и бунтован лик. Заљубљиве је природе. Његова експлозивност донијет ќе му многобројне проблеме.
Леонардо Браво (Ернесто Д´Алессио)
Најмлаѓи члан обитељи Браво. Он је веома интелигентан и осјеќајан те се диви својој браќи. Леонардо жели бити попут своје браќе Давида и Ницоласа. Када опака Маура заведе Леонарда то ќе на њега имати разаравајуќи утјецај.

Беше на каналите:

Tring Novelas  OBN  

Препораки
  • Докторка Фостер (2015)

    image
    Доктор Џема Фостер је среќно удата за граѓевинског предузетника када посумња да је супруг вара са својом асистенткињом. Одлучи да доѓе до праве истине, али током...
  • Подјела (2018)

    image
    Хана, Нина и Роуз су сестре и све три раде као адвокаткиње у породичној фирми. Меѓутим Хани није дозвољено унапреѓење и Хана одмах прелази у супарничку фирму. Док...
  • Превара (2021)

    image
    Адаптација награѓиване британске серије 'Тхе Сплит', у којој су окосница радње сестре одвјетнице, које се баве парницама славних и моќних истанбулских обитељи....
  • Горка земја (2018)

    image
    "Горка земља“ је прича о легендарној љубави која почиње у Истанбулу током 1970-их и наставља се у плодним земљама Цукурове у јужној Турској кроз кушње зла,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.