“Љубав на ноте” је незаборавна прича у којој је љубав стављена на тест. Ирене, млада певачица групе “Лос Милагросо”, која сања да буде позната, упознаје Хоакина, механичара који стицајем околности улази у криминалну мрежу како би открио где се налази његова нестала сестра. Ирене И Хоакин укрстиќе судбине бореќи се за своје снове и убрзо схватити да не могу једно без другог, иако ќе њихова борба да буду заједно бити интензивна и болна.
Ирене Ромеро (Ана Мариа Еступињан) је роѓена да буде певачица. Током школовања је побеѓивала на свим музичким такмичењима. Њена мајка Магола је никада није подржавала, док јој је њен отац Салвадор Ромеро увек давао ветар у леѓа. Ипак, Иренина стварност је мало другачија – она је продавачица на пијаци, док је певачка каријера само сан.
Хоакин Херера (Карлос Торес) је јак, озбиљан човек сељачког порекла који је од малена учио да обраѓује земљу на фарми својим рукама. Са 17 година, након смрти оца, одлази у војску и тамо завршава средњу школу, након чега уписује техничке студије док радио као аутомеханичар, а све како би издржавао мајку и сестру Алба Лусију. Схватајуќи да му оскудни приходи које обезбеѓује војска не омогуќавају да издржава породицу, Хоакин одлучује да се повуче и врати да води своју фарму. По повратку, упада у низ сукоба са градским земљопоседником, Дон Лауром, који му убија мајку и киднапује сестру, И њега оставља без ичега да се бори за жувот. Хоакин тако стиже у Боготу, без ствари И новца, а све како би пронашао сестру.
Салвадор Ромеро (Хулио Санчез) је Иренин отац - снажан, дружељубив човек, увек спреман да помогне својим комшијама и носи робу муштеријама. Његов највеќи сан је да види Ирене како постаје велика звезда колумбијске музике. И сам је у младости био члан неколико музичких група као певач и гитариста. Успео је да постане познати извоѓач, али га је његов проблем са пиќем постепено удаљио од уметничке каријере. Тако је на крају завршио на највеќој воќарској тезги на пијаци коју држи његова супруга И Иренина мајка Магола (Алина Лозано). Магола је одувек била веома захтевна према ќерки. За разлику од оца, она ју је од малена терала да ради на пијаци И удаљавала је од њене највеќе љубави – музике. Магола мрзи музику јер сматра да јој је одузела Салвадора. Она је некада била осетљива и пријатна жена, али је то што је толико година патила од Салвадоровог пијанства очврснуло њен карактер. Данас она сама води свој штанд с воќем, зараѓује новац и нема проблем да сваком у лице каже шта мисли. Сви на пијаци кажу да је Ирене од ње наследила снажан карактер који их идентификује на пијаци.
Росио Галиндо (Јури Варгас) је Иренина најбоља другарица, скоро као сестра. Дошла је да ради у теткином штанду са храном када је још била дете, и завршила исту средњу школу у насељу Ла Милагроса, заједно са Ирене. Одувек је привлачила пажњу мушкараца из комшилука, И да није било Ирене одавно би “пала” у загрљај првог који јој упути лепу реч. Росио цео живот машта о савршеном мушкарцу, а када упозна Хоакина убеѓена је баш он тај “принц на белом коњу”.
Алба Лусија Херера (Валериа Галвис) је Хоакинова млаѓа сестра, добра девојка са лицем анѓела. Још од роѓења Хоакин се односи заштитнички према њој како не би упала у неку од локалних банди које су владале њиховим селом. Меѓутим живот јој се мења из корена када јој убију мајку, а она заврши киднапована, претучена, понижена и силована од стране Дон Лауровог сина. Завршава у Боготи као стриптизета у једном ноќном клубу свакодневно се бореќи са пијаним муштеријама.

Беше на каналите:

RTS1  

Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.