рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 7.9/10
(11 гласови)

Новите авантури на малите слатки сини суштества продолжуваат и во новата верзија. Погледнете ги нивните авантури!

Се прикажува на каналите:

Nickelodeon Commercial  RTL Kockica  RTL  MRT2  FTV  

Следна епизода:

сабота
05:55
Штрумпфови 2, Еп. 8
Куќни пуж / Штрумпфцветка је подивљала!
сабота
06:25
Штрумпфови 2, Еп. 9, Без излаза / Грицково обеќање
недела
00:48
Штрумпфови 1, Еп. 18
Витез Штрумпфелот / Заборави ме шта?
недела
00:59
Штрумпфови 1, Еп. 19, Штрумпфовска представа
недела
05:55
Штрумпфови 2, Еп. 10
Обучавање војника Бојана / Штрумпфетино претеривање
денес
06:25
Штрумпфови 2, Еп. 11
Велики Штрумпф напушта гнездо / Украдени портрет
денес
06:40
Тхе Смурфс 1, Еп. 10
денес
08:15
Штрумпфови 1, Еп. 20, Штрумпфбордови / Мајмунарије
денес
08:26
Штрумпфови 1, Еп. 21, Летеќи ас / Нови помоќник
денес
09:18
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
денес
19:07
Штрумпфови 1, Еп. 20, Штрумпфбордови / Мајмунарије
денес
19:18
Штрумпфови 1, Еп. 21, Летеќи ас / Нови помоќник
денес
00:52
Штрумпфови 1, Еп. 20, Штрумпфбордови / Мајмунарије
денес
01:04
Штрумпфови 1, Еп. 21, Летеќи ас / Нови помоќник
Утре
06:00
Штрумпфови 2, Еп. 12, Терет славе / Учитељ Беба Штрумпф
Утре
06:30
Штрумпфови 2, Еп. 13, Чаробна бундева / Добра маца
Утре
07:45
Штрумпфови 1, Еп. 11
Величанствена петорка / Шепртља у кухињи
Утре
08:16
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија
Утре
08:56
Штрумпфови 1, Еп. 22, Штрумпфовски дан мајки
Утре
09:07
Штрумпфови 1, Еп. 23, Скакутави гуштер
Утре
11:00
Штрумпфови, Еп. 20, анимирана серија
Утре
11:10
Штрумпфови, Еп. 21, анимирана серија
Утре
19:05
Штрумпфови 1, Еп. 22, Штрумпфовски дан мајки
Утре
19:17
Штрумпфови 1, Еп. 23, Скакутави гуштер
Утре
01:16
Штрумпфови 1, Еп. 22, Штрумпфовски дан мајки
Утре
01:28
Штрумпфови 1, Еп. 23, Скакутави гуштер
вторник
06:00
Штрумпфови 2, Еп. 14
Кефало против духа / Заљубљени Гаргамел
вторник
06:30
Штрумпфови 2, Еп. 15, Велика награда бундеве / Права дива
вторник
08:00
Штрумпфови 1, Еп. 12
Куварова супа / Дадиље бебе Штрумпфа
вторник
08:16
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
вторник
09:30
Штрумпфови 1, Еп. 24, Лажне вести
вторник
09:40
Штрумпфови 1, Еп. 25, Отпуштен си!
вторник
10:25
Штрумпфови, Еп. 21, анимирана серија
вторник
10:40
Штрумпфови, Еп. 22, анимирана серија
вторник
16:56
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
вторник
19:05
Штрумпфови 1, Еп. 24, Лажне вести
вторник
19:15
Штрумпфови 1, Еп. 25, Отпуштен си!
среда
01:00
Штрумпфови 1, Еп. 24, Лажне вести
среда
01:10
Штрумпфови 1, Еп. 25, Отпуштен си!
среда
06:00
Штрумпфови 2, Еп. 16
Грижа савести / Не дирај чаробњака док спава
среда
06:30
Штрумпфови 2, Еп. 17, Штрајк пужева / Летеќи штрумпфови
среда
08:00
Штрумпфови 1, Еп. 13, Окупљање / Среда за вафле
среда
08:17
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
среда
09:30
Штрумпфови 1, Еп. 26
Штрумпфна места / Такмичење у поезији
среда
09:40
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 27
среда
10:25
Штрумпфови, Еп. 22, анимирана серија
среда
10:35
Штрумпфови, Еп. 23, анимирана серија
среда
17:04
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
среда
19:05
Штрумпфови 1, Еп. 26
Штрумпфна места / Такмичење у поезији
среда
19:15
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 27
четврток
01:00
Штрумпфови 1, Еп. 26
Штрумпфна места / Такмичење у поезији
четврток
01:10
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 27
четврток
06:00
Штрумпфови 2, Еп. 18
Среќан дан штрумпфања шала / Штрумпфокључ
четврток
06:30
Штрумпфови 2, Еп. 19, Штрумпфање кроз време!
четврток
08:00
Штрумпфови 1, Еп. 14, Смешна мама / Штрумпфовски вртиќ
четврток
08:17
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
четврток
09:30
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 28
четврток
09:40
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 29
четврток
11:00
Штрумпфови, Еп. 23, анимирана серија
четврток
11:15
Штрумпфови, Еп. 24, анимирана серија
четврток
17:01
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
четврток
19:05
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 28
четврток
19:15
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 29
петок
01:00
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 28
петок
01:10
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 29
24.5.24
06:00
Штрумпфови 2, Еп. 20, Опуштени штрумпф / Заслужени одмор
24.5.24
06:30
Штрумпфови 2, Еп. 21, Дивљи љубимац / Пита од Њамија
24.5.24
08:00
Штрумпфови 1, Еп. 15, Штрумпфасте тајне
24.5.24
08:16
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
24.5.24
09:30
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 30
24.5.24
09:40
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 31
24.5.24
11:00
Штрумпфови, Еп. 24, анимирана серија
24.5.24
11:10
Штрумпфови, Еп. 25, анимирана серија
24.5.24
19:05
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 30
24.5.24
19:15
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 31
25.5.24
01:00
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 30
25.5.24
01:10
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 31
25.5.24
06:00
Штрумпфови 2, Еп. 23, Ватрена екипа / Чаробна берба
25.5.24
06:30
Штрумпфови 2, Еп. 24, Мала опклада / Девојке с краја села
25.5.24
07:40
Штрумпфови 1, Еп. 16
Проблеми с Гаргамеловом забавом / Клетва штрумпфовог блага
25.5.24
08:35
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 32
25.5.24
08:45
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 33
25.5.24
09:18
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
25.5.24
10:30
Штрумпфови, Еп. 25, анимирана серија
25.5.24
19:05
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 32
25.5.24
19:15
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 33
26.5.24
00:15
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 32
26.5.24
00:25
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 33
26.5.24
06:00
Штрумпфови 2, Еп. 25, Природне непогоде / Куќна визита
26.5.24
06:30
Тхе Смурфс 1, Еп. 1
26.5.24
07:40
Штрумпфови 1, Еп. 17
Штрумпфолујана губи своју моќ / Искочи!
26.5.24
08:35
Штрумпфови 2021. 1, Еп. 34, анимирана серија
26.5.24
08:45
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 35
26.5.24
09:18
Штрумфови-Smurfët, анимирана серија за деца
26.5.24
19:05
Штрумпфови 2021. 1, Еп. 34, анимирана серија
26.5.24
19:15
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 35
27.5.24
00:15
Штрумпфови 2021. 1, Еп. 34, анимирана серија
27.5.24
00:25
Штрумпфови (2021.) 1, Еп. 35
27.5.24
06:00
Тхе Смурфс 1, Еп. 2
27.5.24
06:30
Тхе Смурфс 1, Еп. 3
Препораки
 • Патролни шепи (2013)

  image
  „Патролни шепи“ прикажува кученца спасувачи предводени од Рајдер, момче што ја сака технологијата. Тие покажуваат дека нема преголема работа или премало кученце и...
 • Радознали Џорџ (2006)

  image
  Штааааааа? Мајмун неваљалац? Али немојте одмах да помишљате на најгоре! Џорџ, поред тога што сјајно забавља све чланове своје породице, има и много корисних...
 • Поллy Поцкет - Џепна Поли (2018)

  image
  Ниједан сан није превелики, ниједна авантура није премала за ПОЛИ ПОКЕТ! Када Поли наследи магични медаљон који јој омогуќава да се смањи на висину од 10 цм, она...
 • Пустоловине са браќом Крет (2010)

  image
  Придружите це авантурама Криса и Мартина Крета док се сусреќу са невероватним дивљим животињама, комбинујуќи научно образовање са забавом и авантуром, путујуќи до...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.