Ова изнимна документарна серија наглашава важност мочварних подручја као непроцјењивих станишта великог мноштва разноврсних чаробних биљних и животињских врста, као и извора прехране, начина зараде за живот те дома за мјесно становништво. У заједници биљака и животиња, на овим мочварним земљиштима живи дух равнице. Жива биќа створена су тако да њихове физиолошке одлике као дуљина кљуна, облик крила и дуљина ногу одреѓују и начин те подручја на којем се хране. Због тога у мочварама свака животињска врста има посебну важност. Гдје год живи каква птица, она игра важну улогу у одржавању еколошке равнотеже у овоме големом дому натопљеном водом. Истражите с нама свијет мочвара, рај крилатих биќа!

Беше на каналите:

HTV3  HTV1  

Препораки
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Јоанна Лумлеy у пустоловини на путу свиле (2018)

    image
    Јоанна Лумлеy креќе на велико и изазовно путовање дуж Пута свиле. Та прометна рута која је промијенила свијет на Запад је меѓу осталим донијела свилу, барут,...
  • Dokumentar T7

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.