Професорка Бетани Хјуз и ТВ канал Натионал Геограпхиц воде нас у серији Највеќа блага древног света на невероватно путовање кроз прелепи Египат и откриќе десет највеќих блага ове древне државе. Од невероватних храмова до изгубљених блага фараона, овај серијал приказује једну од најстаријих цивилизација на свету.

Беше на каналите:

National Geographic HD  National Geographic  

Препораки
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Wелцоме то тхе Балканс

    image
    "Wелцоме то тхе Балканс" путописна је емисија Мексиканца Карлоса Франка који од 2015. године живи у Србији. У емисији се гледаоцима приказују лепоте Србије и учи...
  • Гастарбајтерске приче

    image
    Серија "Гастарбајтерске приче" редитеља Младена Ѓорѓевиќа. У питању је 16 епизода од по 50-так минута које ќе се бавити животом гастарбајтера на релацији Србија -...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.