Оценка на корисникот: 7.5/10
(2 гласови)

Содржина

Драган Петровиќ, Ром из малог села на Балкану, некад је трговао коњима, а онда је замијенио коња за тамбуру. Никад није научио ноте, али је своја три сина научио свирати према слуху и направио с њима оркестар, не само да би зарадио за живот него и да би обитељ задржао на окупу. Борба за опстанак овог необичног оркестра прожета је комичним, али и дубоко емотивним тренуцима.

Улоги
Сцеарист:
Продуцент: Milanka Gvoić, Juraj Prižmić
Монтажа: Nikola Spasić
времетраење: 62 мин

Слики

Зашто је Драган направио оркестарЗашто је Драган направио оркестарЗашто је Драган направио оркестарЗашто је Драган направио оркестарЗашто је Драган направио оркестар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Spaceship Earth (2020)

    image
    A look at the group of people who built the Biosphere 2, a giant replica of the earth's ecosystem, in 1991.
  • My Journey Through French Cinema (2016)

    image
    Bertrand Tavernier's personal journey through French cinema, from films he enjoyed as a boy to his own early career, told through portraits of key creative figures.
  • If I Think of Germany at Night (2017)

    image
    A look at five pioneers of electronic music for whom work is their raison d'etre.
  • Dancing with the Birds (2019)

    image
    From ruffling their majestic feathers to nailing im-peck-able courtship routines, birds in paradise flaunt their best moves in hopes of landing a mate.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.