poster

It May Be Love But It Doesn't Show

Anche se è amore non si vede (2011)

Комедија | Италија
Режисер: Ficarra, Picone

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 3/10

Содржина

Salvo and Valentino are two Sicilian friends who have moved to Turin, and now run a small business together. They drive foreign tourists around in a double-decker bus, and Salvo always tries to approach the pretty girls.

Слики

It May Be Love But It Doesn't ShowIt May Be Love But It Doesn't ShowIt May Be Love But It Doesn't Show

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кво вадо (2016)

    image
    Италијанска комедија у режији Ѓенара Нунциантеа у којој глуми локални комичар Чеко Цалоне. Пратимо једног џабалебароша са југа Италије који чини све да задржи...
  • Хипохондрик (2014)

    image
    Ромен е 39-годишен самец кој работи како фотограф за медицинска интернет енциклопедија. Работата воопшто не му помага во борбата против хипохондријата од која...
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
  • Sevimli Hirsiz (1989)

    image
    Metin is a rich man. He is kidnapped. At thieves' house Metin falls in love with Selma (woman thief). Metin decides to be a thief for making Selma loves him.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.