рејтинг: 7.9/10
Оценка на корисникот: 9.1/10
(47 гласови)

Содржина

Југословенски дугометражни филм из 1976. године снимљен према истоименом роману Мате Ловрака. Филм се снимао од 1973. до 1976. године. Веќина глумаца у филму била су деца из подручне школе у Циглени. На Јабуковцу у Великом Селу живе три ѓака четвртог разреда. Зову се Љубан, Драга и Перо. Ученике те сеоске школе учитељ поведе возом на излет у град. Тамо су, у фабрици чоколаде јела чоколаду, а после су отишли у биоскоп. Меѓутим, учитељ се у граду разболи и остаје у болници, а деца морају сама да се врате. На повратку их затекне зимско невреме и воз стане пред снежним наносом. Захваљујуќи помоќи деце, железничари ослобаѓају воз.

Слики

Влак у снијегуВлак у снијегу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бејб: Прасе во градот (1998)

    image
    Иако је Бејб победио на такмичењу, Артур не жели да зараѓује на његовом таленту. Сада је његова фирма пред банкротом и Артурова супруга ќе морати да брине о Бејбу...
  • Земља далеке прошлости 8: Велико смрзавање (2001)

    image
    Мало Стопало и његови пријатељи певају нове песме док покушавају да преброде меќаву. Анимирано.
  • Земља далеке прошлости 9: Путовање до велике воде (2002)

    image
    Мало Стопало се спријатељује са тајновитим, веселим створењем налик на делфина по имену Мо, које се заглавило у „новим водама“ које је створила велика киша....
  • Земља пре времена X: Велики дуговрати (2003)

    image
    Мало Стопало је веќ искусио многе авантуре, али у овом новом издању серије „Тхе Ланд Бефоре Тиме“ нова авантура му може променити живот - и то заувек.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.