рејтинг: 6.3/10

Содржина

Комедија са прегршт занимљивих животних порука!
Неким мушкарцима тешко је да препознају љубав која им је пред очима када свуда има толико лепих жена које треба освојити. Прошле су године откад су се последњи пут чула свадбена звона у селу на ирској обали, а решење проблема није на видику јер у селу има само неколико занимљивих жена, а романсе нису честе. Меѓутим, ирски момци не одустају тек тако и смишљају досетку - огласом позвати узбудљиве жене измеѓу двадесете и двадесетпрве године у своје изоловано село. Цели град је сазнао за оглас који је наоштрио свачија чула маштањима о дуго очекиваној љубави која би могла да доѓе. Хоќе ли нека девојка одговорити на јавни позив или ќе момци среќу на крају пронаќи у својој непосредној близини?

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Како да се создаде девојка (2019)

    image
    Јохана е бистра, чудна, шеснаесетгодишна екстровертна девојка со бесни хормони и огромни соништа. Иако го сака своето големо, бучно, дисфункционално семејство,...
  • Lady of the Manor (2021)

    image
    A flatulent, aimless ne'er-do-well becomes a tour guide in a historic estate, and winds up befriending the manor's resident ghost.
  • Освојувачот Лојд (2011)

    image
    Студентите Лојд, Патрик и Освалд имаат се полош просек, па го молат професорот Дерек да им овозможи надомест на изгубените бодови. За да ги заслужат, Дерек ги...
  • Општинско дете (1953)

    image
    Сви се хвале милосрѓем према детету предатом општини на старање. И док на његов рачун праве каријеру, дете остаје само и незбринуто.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.