СОДРЖИНА

Драма о исконској љубави због које су двоје младих спремни да учине све. Суочени са самоќом, искушењима и раздвојеношќу двоје младих наилазе на највеќи изазов - превару. Јована (Нада Мацанковиќ) и Алекса (Вук Костиќ) су млади људи, судбински повезани још од детињства. Приморани да се иселе са простора у коме су њихови преци живели вековима, своје место за живот покушавају да пронаѓу и обезбеде у новој средини. Суочени су са дуготрајном самоќом, искушењима и раздвојеношќу, јер Алекса ради у иностранству да би отплатили стан, а сада се сусреќу са нерешивим проблемом - преваром. У даноноќном испитивању, тражењу разлога и објашњења и још мучнијем ќутању, кидају и разграѓују све што их веже, сумњајуќи у свако осеќање и блискост. Може ли мушкарац да опрости превару? Да ли прашта љубав, разум, немоќ? Опраштање је умеќе, вештина да се препозна прави тренутак кад је опроштај могуќ. Јованина и Алексина младост и неискуство само отежавају ствари, чинеќи их непоправљивим и дирљиво трагичним.

Слики

Ствар срца

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • РИНГ (1996)

  image
  Берлин, 1934... Попут мајчина прстена, и њезина се будуќност чинила сјајном и златном. Но, тада је њезине снове уништио рат..
 • Hije që mbeten pas (1985)

  image
  Agron and Marjeta are living a happy engagement until the day when in a trial prosecuted by Agron two people accused of theft reveal facts that implicate...
 • Бал на води (1985)

  image
  Радња филма смештена је педесетих година у Београду. Једна девојка и четири младиќа су нераздвојни, иду у исти разред, заједно веслају, имају оркестар, породице...
 • Божиќно путовање (2017)

  image
  Списатељица сама одлази на божиќно путовање, но неочекивано свој смјештај мора подијелити с једном обитељи.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.