poster

Среќно до крајот на животот

Ever After: A Cinderella Story (1998)

Режисер: Andy Tennant

рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 7.9/10
(35 гласови)

Содржина

Енди Тенант је режисер ове варијанте бајке о Пепељуги. Браќа Грим стижу у куќу имуќне Дворске Даме (Жана Моро) која прича о многим легендама које окружују причу о девојци у пепелу пре него што исприча «праву» причу о свом претку. У флешбеку, прича се концентрише на тада осмогодишњу Данијелу, кќерку имуќног удовца и земљопоседника из шеснаестог века. Након што се у Француску вратио са новом женом Родмилом (Анѓелика Хјустон) и њене две кќерке, он умире од срчаног удара. Десет година касније, њих три се према Данијели (Дру Баримур) односе као према слушкињи. Среќом, она сусреќе принца Хенрија (Догреј Скот) који бежи од уговореног брака. Касније, када се Данијела представи као дама, принц се заинтересује за њу. Прихвативши покровитељство француског двора, проналазач и уметник Леонардо да Винчи (Патрик Годфри), саветује принца Хенрија када су љубавни проблеми у питању. Музика Џорџа Фентона доприноси раскошном изгледу ове костимиране романсе.

Слики

Среќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на живототСреќно до крајот на животот

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.