poster

Крвна веза

Bloodlines: Murder in the Family (1993)

Драма | САД
Режисер: Paul Wendkos

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.9/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Истинита прича о браќи оптуженој за убојство родитеља због материјалне користи, у медијима позната као случај Wоодман. Мими Рогерс изврсно је одиграла супругу једног од оптужених, која се мора суочити с истином и прихватити нове, знатно скромније, животне увјете.
Живот Мелодy Wоодман (Мими Рогерс) из коријена се мијења када њезин супруг, Стеwарт (Еллиотт Гоулд), бива оптужен за окрутно убојство својих родитеља. Навикнута на раскошан и безбрижан живот, Мелодy је изненада суочена с највеќом животном драмом: супруг је у затвору, а дјеца посве изгубљена у новонасталој ситуацији. Схвативши како се може поуздати само у себе, Мелодy покушава пронаќи посао и прехранити обитељ, донијевши одлуку како више никада неќе бити слаба и овисна о другој особи. Први дио ове потресне приче фокусира судску драму браќе оптужене за уморство родитеља, са сјајним Елиотом Гоулдом као супругом Мими Рогерс, док други, ништа мање неизвјестан, прати почетак новог живота обитељи лишене оца и супруга, која мора заборавити дотадашње безбрижне дане. "Крвну везу" је режирао искусни ТВ-редатељ Паул Wендкос, а с правом се може реќи како је централни дио ове мини серије Мими Рогерс, глумица која је дугогодишњим марљивим радом доиста постигла да више не буде спомињана само у контексту брака с Томом Цруисеом, веќ због својих изнадпросјечних глумачких способности.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Vëllezër dhe shokë (1980)

    image
  • The Intruder (1962)

    image
    A man in a gleaming white suit comes to a small Southern town on the eve of integration. His name is Adam Cramer. He calls himself a social reformer. But his aim...
  • Gjurmë në kaltërsi (1981)

    image
  • Црно или бело (2014)

    image
    Вистинска приказна за дедото, кој ќе биде изненаден кога ќе треба да се грижи за својата сакана внука. Но мајката на нејзиниот татко ќе покрене парница за таа да...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.