Содржина

Кога студентите на елитното училиште за обука на пилоти на борбени авиони се натпреваруваат кој ќе биде најдобар, еден смел млад пилот (Том Круз) од својата инструкторка (Кели Мекџилис) учи некои работи што не се учат на час.
Пит Мичел (Том Круз) со прекар "Маверик" е смел пилот на воен авион и е примен во елитното училиште за пилоти, познато како "Топ ган". Таму тој се натпреварува со најдобрите и ќе ги запознае инструкторката по астрофизика Чарли (Кели Мекџилис), како и брилијантниот колега „Ајсмен“ (Вал Килмер) со кого ќе почне да се натпреварува уште од самиот почеток. Маверик го прогонува таинствената смрт на татко му, па ќе мора да ја потисне својата дива природа за да ги освои трофејот на „Топ ган“, како и девојката.

Слики

Топ ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ганТоп ган

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Besa e kuqe (1982)

    image
  • Samson (2018)

    image
    A Hebrew with an unusual gift of strength must respond properly to the call of God on his life in order to lead his people out of enslavement. After his youthful...
  • Mëngjese lufte (1971)

    image
  • Опасна задача (2004)

    image
    Претседателот на една африканска земја изјавува дека буџетот за вооружување ќе го претвори во буџет за наводнување. Новинарот Мајкл Пауер набргу дознава дека...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.