рејтинг: 4.4/10
Оценка на корисникот: 6.6/10
(57 гласови)

Содржина

Цењени лондонски психијатар Мајкл је на врхунцу је каријере. Харизматичан и успешан, колеге га цене, а за научне чланке добија похвале и награде. Кад га виши инспектор Рој замоли за стручно мишљење о прелепој, заносној списатељици коју повезује са тајанственом смрќу спортске звезде, цео свет му се окреќе наопако. Мајкл се мора одупрети фаталној привлачности списатељице и у вртлогу страсти открије ко стоји иза убиства младог спортисте. Накада привлачност може бити фатална!

Слики

Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2Ниске страсти 2

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Другиот човек (2008)

    image
    Инженерот Питер (Лиам Нисон) е оженет со дизајнерката на чевли Лиза (Лора Лини). И двајцата се успешни и среќни на прв поглед, но наскоро сѐ се врти наопаку....
  • The Danger of Positive Thinking (2018)

    image
    A self help writer and her family become the target of a troubled girl.
  • Каде што пеат раковите (2022)

    image
    Една девојка која сама се одгледала во Југот на Америка, е главен осомничен во убиството на еден маж со кој некогаш била инволвирана.
  • Остани (2005)

    image
    Гледаме како психијатар се обидува да спречи еден од неговите пациенти да изврши самоубиство додека и самиот се труди да остане во реалноста.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.