Содржина

Џејкоб Фишер (Давид Јулиан Хирсх), јеврејски хоровоѓа и аматерски писац песама из Бруклина у Њујорку, сведочи мучној смрти своје жене и троје деце. Престаје да обавља свој верски јутарњи ритуал, скида своју јеврејску одеќу, оставља новчаник и кључеве. Више не жели да буде онај који је био, и лута бесциљно, надајуќи се да ќе некако разумети своју трагедију. Дошавши у Брент, у Алабами, упознаје Нину (Тони Браxтон), самохрану мајку и главну певачицу у малом хору, њеног стрица Моа (Мyкелти Wиллиамсон) и њихову верску заједницу која га враќа у живот, а сама музика спаја Нину и Џејкоба док разговарају о његовој прошлости и њиховој могуќој будуќности.

Слики

Прст провиѓењаПрст провиѓењаПрст провиѓењаПрст провиѓењаПрст провиѓења

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Непристоен предлог (1993)

    image
    Во последниот обид да ја спасат нивната куќа од соништата, младиот брачен пар Дејвид и Дијана одат во Лас Вегас за да добијат пари преку коцкање. Откако губат сè,...
  • Njeriu i mirë (1983)

    image
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • Девојката од Данска (2015)

    image
    Откако позира како модел за една слика на неговата сопруга Герда (Алиша Викандер), данскиот уметник Ејнар Вегенер (Еди Редмејн) се вљубува во својот женски...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.