рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Пенелопа (Марија Грација Кучинота) је мајка троје деце коју недела њеног мужа (Алесандро Прециози) доводе до лудила, па га зато оставља. Он поново постаје заинтересован када проналази љубавна писма која је његова жена чувала, и која указују на ранију везу. Она, са друге стране, покушава да пронаѓе свог бившег љубавника.
Ванила и чоколада је романтична драма у режији Ќира Иполитоа. То је екранизација истоименог романа (Вагнилиа е циоццолато) Свеве Касати Модиглани. Пенелопа је жена којој су се смучила сва недела њеног мужа Андрее. Оставља га како би се посветила новим интересовањима. Како се радња филма одмиче, они откривају, у самоќи и заједнишву, нове, чистије форме љубави и налазе начине да једно другом опросте.

Слики

Ванила и чоколадаВанила и чоколадаВанила и чоколадаВанила и чоколадаВанила и чоколадаВанила и чоколадаВанила и чоколадаВанила и чоколада

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.