Содржина

Црнохуморна комедија о Мини, чудној власници центра за еутаназију, који једва опстаје, њеној несреќној помоќници Мод и њиховим очајничким покушајима да задрже центар.
Мини и њена несреќна помоќница Мод боре се да задрже Минин центар за еутаназију. Влада је легализовала помоќ при самоубиству како би помогла контролисање растуќе популације. Нажалост, после почетне навале муштерија, Мини и Мод више не могу да се надмеќу с другом локалном клиником за еутаназију – Сунчев сјај. Суочена с губитком вољеног центра и охрабрена речима своје покојне мајке: „Мораш успети у животу или можеш да се убијеш“, Мини, заједно с Мод, креќе у очајничку кампању да би пронашла још људи који желе да умру, али то још не знају. Успут открива да осим смрти постоје и друге ствари вредне живљења и да је људима понекад потребно пријатељско охрабривање.

Слики

То је излазТо је излазТо је излазТо је излазТо је излазТо је излазТо је излаз

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Univitellin (2016)

    image
    Marseille, today. Aminata works as a hairdresser in an Afro hairdressing salon, Badara works as mechanic. When they meet, their love story will change their lives.
  • Në ditët e pushimeve (1983)

    image
    A group of children pass the vacation in the shore of Adriatic. Among them is also Detini a self isolated and shy boy. His friends play with him so he thinks to...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.