рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 5.3/10
(3 гласови)

Содржина

Прича о Џоу и Педију, чије дечије пријатељство је прекинуто сукобима у Северној Ирској. Двадесет пет година касније, они се поново среќу.
“Обала” је инспиративна прича о два најбоља друга из детињства – Џоу (Кјаран Хајндс) и Педију (Конлет Хил) – које дели 25 година неспоразума. Њихов свет и пријатељство уништио је сукоб у Северној Ирској и два дечака креќу другачијим путевима све док се, 25 година касније, Џо први пут не врати у своју родну земљу са 24-годишњом ќерком, Патришом. У његовом одсуству, Педи, његов најбољи пријатељ, оженио је Џоову бившу вереницу Мери. Шта се то десило пре много година? Могу ли старе ране да зарасту? Одговор је подједнако смешан и дирљив.

Слики

ОбалаОбала

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Увек спремне жене (1987)

    image
    Седам жена, седам губитница. Незапослене, без крова над главом, без породице, без узвраќене љубави. У контакту и судару са светом, углавном светом мускараца, оне...
  • 30 Years And An Ocean In Between (2020)

    image
    Jaume, who was once a passionate young man, has become a disillusioned middle-aged man who has lost his desire to write and can't remember the last time he fell...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.