Art of the Devil

คนเล่นของ (2004)

Xорор, Mистерија | Тајланд
Режисер: Tanit Jitnukul

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.7/10

Содржина

A pregnant woman is abandoned by her lover. Enraged, she goes to a witch doctor and uses black magic to have her ex and his family killed, only for another woman claiming to be her lover's secret mistress to claim his inheritance and move into his house with her children. Not long after that, inexplicable things happen to that family and, one by one, they begin to die.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вештерката од Блер (1999)

    image
    „Вештерката од Блер“ следи тројца режисери на она што требало да биде едноставна прошетка во шумата.
  • Кога ќе се јави непознат (2006)

    image
    Додека чува дете, средношколка ја тероризира странец кој постојано ѝ се јавува. Полицијата ја известува дека повиците доаѓаат однатре, од куќата.
  • Карневал душí (1962)

    image
    Она је странац меѓу живима! Мери Хенри је уживала у дану возеќи се са пријатељицама. Када су их изазвали на трку девојке су пристале, али у току трке бивају...
  • Клетва (2019)

    image
    Откако млада мајка го убива семејството во сопствената куќа, детектив Малдун се обидува да истражи и да го реши случајот. Потоа дознава дека куќата е проколната...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.