рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 9.5/10
(4 гласови)

Содржина

Удата уредница магазина заљубљује се у старог пријатеља свог мужа док се налази на одмору у Каиру. Џулијет је уредница часописа, среќно удата за Марка, канадског дипломату. Њихова деца су веќ велика и испланирали су да заједно проведу тронедељни одмор у Каириу, када Марка задрже палестински терористи, а Џулијет остане сама да тумара уличицама египатске престонице. Да би осигурао женину безбедност до свог доласка, Марк замоли свог некадашњег официра за безбедност и дугогодишњег пријатеља Тарека да јој буде водич кроз град. Није могао ни да замисли да ќе се њих двоје заљубити једно у друго, али што више времена Тарек и Џулија проводе заједно, све им је теже да порекну интензивну меѓусобну привлачност.

Слики

Одлазак у КаироОдлазак у КаироОдлазак у КаироОдлазак у КаироОдлазак у Каиро

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • In Every Season (1980)

    image
    The movie depicts a love story in a students campus where the feelings, love, and humor are interlaced with each-other.
  • За среќу је потребно троје (1985)

    image
    Остварење Рајка Грлиќа из 1985. године, у коме главне улоге тумаче Мики Манојловиќ и Мира Фурлан. Филм прати човека који из очаја покуша да опљачка банку...
  • Да пробамо љубав (2021)

    image
    Љубав је у зраку након што инструкторица балета помогне хокејашу да се опорави од исте озљеде која је прекинула њезину плесну каријеру.
  • Ана Карењина (2012)

    image
    "Све среќне породице налик су једна на другу, свака несреќна породица несреќна је на свој начин." Реченица којом почиње Толстојев роман вероватно се многима...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.