рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 9.5/10
(4 гласови)

Содржина

Удата уредница магазина заљубљује се у старог пријатеља свог мужа док се налази на одмору у Каиру. Џулијет је уредница часописа, среќно удата за Марка, канадског дипломату. Њихова деца су веќ велика и испланирали су да заједно проведу тронедељни одмор у Каириу, када Марка задрже палестински терористи, а Џулијет остане сама да тумара уличицама египатске престонице. Да би осигурао женину безбедност до свог доласка, Марк замоли свог некадашњег официра за безбедност и дугогодишњег пријатеља Тарека да јој буде водич кроз град. Није могао ни да замисли да ќе се њих двоје заљубити једно у друго, али што више времена Тарек и Џулија проводе заједно, све им је теже да порекну интензивну меѓусобну привлачност.

Слики

Одлазак у КаироОдлазак у КаироОдлазак у КаироОдлазак у КаироОдлазак у Каиро

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Саем на суетата (2004)

  image
  Прва половина деветнаестог века. Кќер енглеског уметника на рубу егзистенције и француске певачице, Беки, веома рано остаје сироче. Чак и као дете, она жуди за...
 • Love Your Name (1984)

  image
 • Бал на чудовишта (2001)

  image
  По семејна трагедија, затворски чувар-расист го преиспитува својот став додека се вљубува со африканско-американската жена на последниот затвореник што го погубил.
 • Меќава (1977)

  image
  Јоле је резигнирани повратник из Америке, којем се свијет срушио након несретне погибије сина. Кќер Машу заручио је за Ивана, сина сусједа Марка, који је с оцем...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.