рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 8/10
(35 гласови)

Содржина

"Све среќне породице налик су једна на другу, свака несреќна породица несреќна је на свој начин." Реченица којом почиње Толстојев роман вероватно се многима урезала дубоко у памќење, а трагична ванвременска романса послужила је као инспирација и редатељу Џоију Рајту. Након "Поноса и предрасуда" и "Окајања", редитељ Џои Рајт одлучио је још једном да за главну улогу ангажује Киру Најтли која је одиграла Ану Карењину у овој екранизацији руског класика. Њеног супруга, високог државног службеника Алексеја Карењина игра Џуд Лоу, док јој утеху пружа Арон Тајлор-Џонсон који је одглумио Вронског. Филм је сниман на више од 100 повезаних сетова, који омогуќавају врло глатко кретање радње кроз различите интеријере и екстеријере у којима гледаоци имају прилику да уживају.

Слики

Ана КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна КарењинаАна Карењина

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.