poster

Ленонов задњи викенд

Lennon's Last Weekend (2020)

Mузика, Документарец, Биографија | Обединетото Кралство
Режисер: Brian Grant

рејтинг: 6.3/10

Содржина

У децембру 1980, Џон Ленон и Јоко Оно нису разговарали с медијима дуже од пет година. Пошто је спремао промоцију новог албума, Ленон је требало да разговара у Њујорку са ди-џејем ББЦ-јевог Радија Један, Ендијем Пиблсом.
Џон је све изненадио када је дискутовао о низу тема које раније није спомињао, укључујуќи распад Битлса, његовом односу са Полом Макартнијем, борби са зависношќу, политичким проблемима у САД и Британији, својој породици и носталгији за Ливерпулом. Такоѓе је причао о раду са Филом Спектором и Дејвидом Боувијем, као и о томе како је продуцирао своје соло албуме, на којима се налазе сјајне песме попут Имагине или Гиве пеаце а цханце.
Ленонов задњи викенд скреќе пажњу на његов последњи интервју уз гомилу архивских снимака, фотографија и разговора са људима који су га познавали.
Очигледно пун живота и среќан због музике коју ќе правити, Ленонова дирљива искреност и изненаѓујуќе изјаве чине овај филм још битнијим у светлу његовог бруталног убиства које се десило само 48 сати касније.

Слики

Ленонов задњи викендЛенонов задњи викендЛенонов задњи викендЛенонов задњи викендЛенонов задњи викендЛенонов задњи викендЛенонов задњи викендЛенонов задњи викендЛенонов задњи викенд

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • У потрази за Беетховеном (2009)

    image
    The first truly comprehensive feature length cinema documentary ever made about Beethoven. With over 60 live performances.
  • Ингрид Бергман - Њеним Речима (2015)

    image
    Ингрид Бергман је била једна од најталентованијих глумица златне ере Холивуда. Добитница три Оскара, награда као што су БАФТА, Цезар и Тони. Била је миљеница...
  • Џастин Бибер: Верувај (2013)

    image
    Животот на Џастин Бибер на сцената и зад неа, за време на неговиот подем кон ѕвездите. Овој неверојатен филм ќе ви даде интимен поглед на турнејата Believe на...
  • Прекрасна милост (2018)

    image
    Документарец кој ја прикажува Арета Френклин со хорот во Новата бетелска баптистичка црква во Вотс, Лос Анџелес, јануари 1972ра година.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.