Содржина

Кембел глуми самог себе у овој хорор-комедији, у којој га киднапују са снимања Б хорор филма и одводе у градиќ где је приморан да тумачи лик из једног од својих филмова.
Нешто зло тумара малим рударским местом по имену Голд Лик и није нимало среќно. Гуан-Дија, кинеског заштитника мртвих са необичном склоношќу према тофу сиру, пробудили су немарни тинејџери и сад његов крвави поход на којем ќе убити читаву популацију овог градиќа може да заустави само један човек – Брус Кембел (човек који је глумио у сва три наставка филма „Евил Деад“ и „Бубба Хо-теп“), звезда Б филмова и бивши муж који не плаќа алиментацију, кога регрутују за свог не баш жељног спасиоца. Убеѓен да је све то само добро осмишљена шала за јавност, Бруса са његове мисије одвлачи једна згодна мама и мноштво обожавалаца – али када наш херој мора да се суочи са стварним силама таме, страшнијим од било ког холивудског агента, смех и вриштање почињу да се смењују.

Слики

Зовем се БрусЗовем се БрусЗовем се БрусЗовем се БрусЗовем се БрусЗовем се БрусЗовем се БрусЗовем се БрусЗовем се Брус

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мртви не умиру (2019)

    image
    Мирни градиќ Центервилле бори се са зомби хордама након што мртви почну да се дижу из својих гробова. Заплет настаје када земљина ротација изаѓе из своје осе и...
  • Семејните вредности на Адамсови (1993)

    image
    Адамсови се обидуваат да го спасат својот сакан чичко Гној од новата љубов што само ги сака неговите пари, црната вдовица Деби.
  • Адамсови (1991)

    image
    Измамници планираат да ограбат ексцентрично семејство со помош на соучесник што тврди дека им е одамна изгубен роднина.
  • Лажго, лажго (1997)

    image
    Вистината ќе те ослободи... освен ако не сте Флечер Рид (големиот комичар Џим Кери), дрдорливиот адвокат и патолошки лажго. Кога неговиот син Макс ги дува свеќите...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.