Commander Léa Soler, the new head of the Montpellier investigations division, has to work with Paul Marchal, a brilliant uncontrollable wild card cop who also happens to be her ex-husband...and the father of her two teenage kids.

Transmetimet në kanale:

FOX Crime  TV5Monde EU  

Ishte në kanal:

TV5Monde  Prime  

Episodi vijues:

Sot
10:55
Tandem 6, Ep. 8
Sot
18:10
Tandem 6, Ep. 9
Nesër
10:55
Tandem 6, Ep. 9
Nesër
18:10
Tandem 6, Ep. 10
e premte
10:55
Tandem 6, Ep. 10
e premte
18:10
Tandem 6, Ep. 11
e diel
01:12
In Tandem
e diel
02:04
In Tandem
15.8.22
10:55
Tandem 6, Ep. 11
15.8.22
18:10
Tandem 6, Ep. 12
16.8.22
10:55
Tandem 6, Ep. 12
REKOMANDIMET
 • Xhezuri dhe e Bukura (2016)

  e martë
  image
  Cesur kthehet në fshatin e babait të tij me planin për t'u hakmarrë për vdekjen e babait të tij. E vetmja gjë që ai nuk kishte planifikuar është Suhan, vajza e...
 • Death Note (2006)

  e martë
  image
  Light Yagami finds the "Death Note," a notebook with the power to kill, and decides to create a Utopia by killing the world's criminals, and soon the world's...
 • Ligj dhe rregull (1990)

  e martë
  image
  The show follows a crime, ususally adapted from current headlines, from two separate vantage points. The first half of the show concentrates on the investigation...
 • Rosewood (2015)

  e martë
  image
  The best private pathologist in Miami, Dr. Beaumont Rosewood, Jr., whose rare heart condition that could kill him at any moment fuels his lust for life, gives a...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.