poster

Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir (2015)

Animacion | Francë, Koreja e Jugut, Japoni, Spanjë, Meksikë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Vlerësimi: 7.6/10
Vlerësimi i përdoruesit: 9/10
(88 Voto)

Marinette Dupain-Cheng, a shy high-school student, has inherited some magical ladybug-shaped earrings. The ornaments grant the power of Luck to whoever wears them. Yet there is one condition : they have to be worn in an altruistic manner, or else, beware of the consequences . Whenever the situation needs it, Marinette turns into LADYBUG, the guardian angel.

Transmetimet në kanale:

Disney Channel  Tring Kids  

Episodi vijues:

Sot
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 88
Sot
18:55
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 89
Sot
19:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 90
Sot
19:26
Magjikët - Nusepashka dhe Maçoku i Zi, Ep. 26
Sot
23:58
Magjikët - Nusepashka dhe Maçoku i Zi, Ep. 26
Sot
03:18
Magjikët - Nusepashka dhe Maçoku i Zi, Ep. 26
Nesër
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 88
Nesër
07:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 89
Nesër
07:35
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 90
Nesër
09:41
Magjikët - Nusepashka dhe Maçoku i Zi, Ep. 26
Nesër
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 88
Nesër
11:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 89
Nesër
12:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 90
Nesër
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
Nesër
14:40
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
Nesër
15:05
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
Nesër
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
Nesër
18:55
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
Nesër
19:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
e enjte
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
e enjte
07:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
e enjte
07:35
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
e enjte
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
e enjte
11:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
e enjte
12:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
e enjte
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
e enjte
14:40
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
e enjte
15:05
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
e enjte
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
e enjte
18:55
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
e enjte
19:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
e premte
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
e premte
07:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
e premte
07:35
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
e premte
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
e premte
11:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
e premte
12:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
e premte
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 97
e premte
14:40
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 98
e premte
15:05
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 99
e premte
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 97
e premte
18:55
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 98
e premte
19:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 99
e shtunë
11:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 86
e shtunë
12:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 87
e shtunë
12:35
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 88
e shtunë
13:00
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 89
e shtunë
13:25
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 90
e shtunë
13:50
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
e shtunë
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
e diel
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
e diel
11:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
e diel
12:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
e diel
12:35
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
e diel
13:00
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
11.12.22
13:25
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 97
11.12.22
13:50
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 98
11.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 99
12.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 90
12.12.22
07:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
12.12.22
07:35
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
12.12.22
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 90
12.12.22
11:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
12.12.22
12:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
12.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
12.12.22
14:40
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
12.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
12.12.22
18:55
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
13.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
13.12.22
07:10
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
13.12.22
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 91
13.12.22
11:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
13.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
13.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
14.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
14.12.22
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 92
14.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
14.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
15.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
15.12.22
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 93
15.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
15.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
16.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
16.12.22
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 94
16.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
16.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
19.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
19.12.22
11:20
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 95
19.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
19.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
20.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 96
20.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 97
20.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 97
21.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 97
21.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 98
21.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 98
22.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 98
22.12.22
14:15
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 99
22.12.22
18:30
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 99
23.12.22
06:45
Magjikët: Aventurat e Nusepashkës dhe Maçokut të zi 4, Ep. 99
REKOMANDIMET
 • Rainbow Rangers (2018)

  image
  Inspired by the colors of the rainbow, seven magical girls from Kaleidoscopia are guardians of both nature and the Earth.
 • Luleshtrydhe Zemërëmbla: Aventurat e Luleshtrydhes (2009)

  image
  A girl named Strawberry and her friends go on thrilling adventures. This animated series, the third in the franchise, follows the title moppet and her friends...
 • Lolirock (2014)

  image
  LoliRock follows the journey of young Iris, a spirited teenage girl with a beautiful voice and an unending desire to help others. When Iris joins the girl group...
 • Heronjtë me pizhama (2015)

  image
  Three children become superheroes at night. During the school day a problem arises, and during the night the culprit is found by the PJ Masks and the problem gets...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.