George Peppard

actor

Ditëlindje: 1928

Vdiq: 1994

Aktor:

 1. ...
  Robert Marquales
 2. ...
  Cpl. Chuck Fedderson
 3. ...
  Raphael 'Rafe' Copley
 4. ...
  Paul Varjak
 5. ...
  Zeb Rawlings
 6. ...
  Cpl. Frank Chase
 7. ...
  Jonas Cord
 8. ...
  1st Lt. John Curtis USAAF
 9. ...
  Lt. Bruno Stachel
 10. 10. Tobruk (1967), Film
  ...
  Capt. Bergman
 11. ...
  Dolan
 12. ...
  Reno Davis
 13. 13. Pendulum (1969), Film
 14. ...
  John Shay
 15. ...
  Capt. Rod Douglas
 16. ...
  Harker Fleet
 17. ...
  Maj. John David Harkness
 18. ...
  Tuxan
 19. 19. Banacek (1972), seriale
  ...
  Thomas Banacek
 20. ...
  Denton
 21. ...
  Brett Rosson
 22. ...
  Brett Rosson
 23. ...
  Self (uncredited)
 24. ...
  Cowboy
 25. ...
  Theo Brown
 26. 26. The A-Team (1983), seriale
  ...
  John 'Hannibal' Smith
 27. ...
  Self - Interviewee (archive footage)
 28. ...
  Paul Varjak

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.