Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 1

епизода: 62 - теленовела

Содржина

Летy прекида везу са Сантијем како је не би повриједио. Мариелино путовање са Сантиагом подсјеќа је на Алонса и њихову љубав. Леонардо одлази у цркву у спомен на Даниела. Леонардо говори Мариели о вечери кад је с Даниелом отишао у "Барба Азул" како би шпијунирао тету Мартху. Сара у ормару налази сеф и Луцíјино писмо Леонарду. Отвори га, прочита и изненади се. Одлучи га однијети Леонарду. Алонсо одлази Мариели и упита је зашто се није хтјела удати за њега. И Леонардо жели тај одговор. Њих се двојица посваѓају, а Алонсо оде. Сара оде Леонардовој куќи и даје му писмо. Каже му да је он Алонсов отац.
Оригинална прича: Царидад Браво Адамс
Адаптација и нова верзија: Антонио Абасцал, Данте Хернáндез и Царлос Даниел Гонзáлез

Слики

Лажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срцеЛажљиво срце

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.