сезона: 1

епизода: 1056 - турска серија

Содржина

Елиф има само шест година, када је њена мајка Мелек тајно препушта имуќном Емироглу домаќинству да у њему, попут своје мајке, одраста као слушкиња на имању. Иако то она не зна, Елиф је дете Кенана Емироглуа, најстаријег сина у породици. Он није свестан да је Елиф његово дете, иако је био заљубљен у њену мајку Мелек пре него што га је она, како он то мисли, напустила. Мелек је пре шест година побегла са имања, плашеќи се за живот своје ќерке. Да ли сада Елифина уроѓена доброта може исправити сва зла учињена њој и њеној породици и донети среќу на Емироглу имање?
Мелек је била слушкиња коју је примила богата породица Емироглу. Заљубила се у њиховог омиљеног сина, Кенана, који јој је узвратио љубав. Кенанова породица је била против ове везе и његова мајка – Алије – је отерала Мелек од њега када је дознала да Мелек носи Кенаново дете. Рекла јој је да оде или ќе јој убити дете. Мелек није имала избора, морала је да оде и остави Кенана у уверењу да га је напустила. Кенан није знао да Мелек носи његово дете. Алије је имала друге планове за свог сина, брак са Арзу, која ју је убедила да је она бољи избор за Кенана. Кенан заправо не воли Арзу. Арза је врло пакосна, а у брак са Кенаном је ушла са својим разлозима. Након одласка Мелек, Кенан сломљеног срца пристаје на брак са Арзом, са којом ќе добити шестогодишњу ќерку Туğçе. Али истина је та, да Кенан у ствари није њен отац, што он ни не зна.
Несретна Мелек, након што је напустила имање, започела је везу са Веyселом Şимşеком, бесциљним човеком, не само неспособним да се брине за породицу, веќ и насилником и задуженим коцкаром. Под претњом да ќе продати Елиф, како би одплатио дугове, Мелек је поново присиљена на велике одлуке да би спасила своју ќерку. Потајно посеќује Емироглу имање и Елиф препушта на бригу доброќудној шефици послуге, Аyşе Доğан. Аyşе је религиозна особа и Мелек јој се јако допала. Она зна све о Кенану, Мелек и Елиф те пристаје да прихвати дете.
Серија прати живот Елиф на имању. Она има добар утицај на људе и због њене осеќајности и шарма, сви људи на имању је јако воле. Ипак, размажена Туğçе је често злоставља и лоше се односи према њој. Кенан је очаран са Елиф не знајуќи да му је она заправо ќерка. Постају блиски и Елиф увек успева да га орасположи. Пуно је тајни и супарништава меѓу породицом и послугом. Серија прати како свако настоји да манипулише другима, али то на крају не успевају, захваљујуќи утицају Елиф, невиног и доброќудног детета.

Слики

ЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлифЕлиф

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.