poster

Operativci

Spooks (2002)

Криминал, Акција | Обединетото Кралство
Режисер: Julian Holmes

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 5

епизода: 10

Содржина

Терористичка скупина Божанствена Земља срушила је преграде на Темзи и пријети да ќе поплавити Лондон ако влада не објави становите тајне документе. Сазван је хитан састанак шефова министарстава и тајних служби на којем инжењер објашњава смртност и штету која их чека ако терористи изведу своју пријетњу. Замјеница премијера пориче свако постојање тајних докумената због чега је немогуќе удовољити захтјеву терориста. Адам и Рос покушају преговорима придобити Божанствену Земљу, док Јо и Заф састављају профил скупине. Један од њих изгубио је обитељ и пријатеље у поплави у Неw Орлеансу па Адам мисли да му се због тога може приближити и спријечити катастрофу.

Слики

Obavještajci 01Obavještajci 02Obavještajci 03Obavještajci 04Obavještajci 05Obavještajci 06Obavještajci 07Obavještajci 08Obavještajci 09Obavještajci 10Obavještajci 11Obavještajci 12Obavještajci 13Obavještajci 14Obavještajci 15

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.